Wat doen wij?

 

We bieden ondersteuning bij een grote verscheidenheid aan inkooptrajecten. We begeleiden het algemene proces van aanbesteding – van het opstellen van de inkoopstrategie tot de gunning en ondertekening van de overeenkomst. Maar we kunnen ook inhoudelijk ondersteuning bieden door onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakinhoudelijke kennis.

Hoe kunnen we je helpen als specialist?

GWW en Bouw

Mail Ralph

ICT en Facilitair

Mail Christiaan

Sociaal Domein

Mail Koen

Van gebiedsontwikkelingen, wegreconstructies en bomensnoei, tot het bouwen van sportaccommodaties: samen bepalen we per inkoop wat de beste contractvorm is.

We hebben veel kennis over en ruime ervaring met traditionele contracten (UAV), geïntegreerde contracten (UAV-GC) voor meer innovatieve projecten, en bouwteamsamenwerkingen. En dat geldt ook voor de te doorlopen aanbestedingsprocedure en de daarbij horende gunning.

Wij delen onze kennis in de Vakgroep GWW en Bouw van PIANOo.

Van koffievoorzieningen en schoonmaakdienstverlening tot aan de levering en het onderhoud van een e-HRM systeem of belastingapplicatie: alle facilitair- en ICT-gerelateerde inkoopvragen vallen onder dit domein.

Facilitair en ICT is een breed domein, waarin veel alledaagse diensten en producten worden ingekocht. Maar ook hier is elke aanbesteding uniek en begeleiden we je graag met een zorgvuldig inkoopproces.

Van cliëntondersteuning tot jeugdzorg: alle inkoopvragen omtrent WMO en de Jeugd- en Participatiewet vallen onder dit domein.

Met de komst van de decentralisatie in 2015, moeten gemeenten veel meer zelf inkopen in het Sociaal Domein. De inkooptrajecten zijn niet alleen in aantal omhooggeschoten, ook de complexiteit van de projecten is flink toegenomen. De toename van Maatwerkvoorzieningen maakt dat gemeenten kritischer kijken naar welke Algemene Voorzieningen er voorliggend in kunnen worden gezet voor hun inwoners.  Het realiseren van deze (nieuwe) Algemene Voorzieningen gaat veelal gepaard met subsidiëring of inkoop. Wij hebben inkopers die zich de specialistische kant, ook van de nieuwe inkooptrajecten, inhoudelijk eigen hebben gemaakt en je daar graag mee helpen.