IBMN-middag 2024

 

Op donderdag 18 april organiseren wij, Christiaan, Koen & Ralph van Stichting Inkoopbureau Midden Nederland, voor de vierde keer de IBMN-middag: ons jaarlijkse event waar we onze samenwerkingspartners bij elkaar brengen. Tijdens de IBMN-middag ontmoet je inkoopcollega’s en bestuursleden van andere gemeenten en publieke organisaties uit de regio, haal je contacten aan én doe je nieuwe ideeën op over inkoop.

Met gastspreker Sander Heijne, bekend van de boeken ‘Fantoomgroei’ en ‘Er zijn nog 17 miljoen wachtende voor u’. Als onderzoeksjournalist en historicus laat Sander ons tijdens de IBMN-middag zien, hoe overheden en bedrijven met hun inkoopbeleid bijdragen aan de groeiende ongelijkheid in Nederland. En belangrijker: hoe we het tij kunnen keren.

Uiteraard mét een hapje en een drankje. Kortom: genoeg redenen om je aan te melden. Dit kan tot en met vrijdag 12 april.

We kijken er naar uit je te ontmoeten,

Christiaan, Koen & Ralph

Aanmelding IBMN-middag 18 april

Lees meer

GWW en Bouw

Van verkeersborden tot renovaties: alles rondom utiliteits-, grond-, weg- en waterbouw valt onder dit domein.

Lees meer

ICT en Facilitair

Van schoonmaakdienstverlening en koffievoorzieningen tot aan de levering en het onderhoud van een e-HRM systeem of belastingapplicatie: alle facilitair- en ICT-gerelateerde inkoopvragen vallen onder dit domein.

Lees meer

Sociaal Domein

Van cliëntondersteuning tot jeugdzorg: alle inkoopvragen omtrent WMO en de Jeugd- en Participatiewet vallen onder dit domein.

Lees meer