Marktdag Ondernemend Samen Werken in Utrecht | Woensdag 11 oktober 2017

Toekomstbestendig bouwen begint nu!

Het begint een traditie te worden: de Marktdag in Utrecht, waar jaarlijks zo’n 200 deelnemers uit de bouwkolom elkaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste ontwikkelingen in toekomstbestendig bouwen en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. Wat gaat goed? Wat kan beter? Kom inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Het event waar u als partner van de bouwkolom bij wilt zijn.

Meld u aan en reserveer 11 oktober in uw agenda wanneer u in contact wilt komen met opdrachtgevers of juist opdrachtnemers.

Voor wie interessant?

Bestuurders en medewerkers van overheden, netbeheerders en woningcorporaties

Beheerders van de fysieke leefomgeving

Medewerkers betrokken bij het in de markt zetten van aanbestedingen

Bouw- en infrabedrijven, installateurs, architecten, advies- en ingenieursbureaus

Programma

12:30 – 13:00 uur   Inloop

13:00 – 13:45 uur   Welkom door Alfons van Marrewijk met Jacqueline Verbeek-Nijhof, gedeputeerde Provincie Utrecht en Bernard Wientjes, voorzitter van de Bouwagenda

14:00 – 16:00 uur   Keuze uit diverse workshops, kennis- en inspiratiesessies

Vanaf 16:00 uur      Netwerkborrel.

Locatie

Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht

Workshops

Ook dit jaar hebben we weer een bonte mix aan sessies voor u samengesteld met interessante, actuele onderwerpen. De bouwagenda, het nationale innovatieprogramma voor de hele bouwsector, loopt als een rode draad door de dag heen. Van verduurzamen van particuliere woningen, zorg en wonen, tot klimaat adaptieve rioleringen, hoogbouw Nul op de Meter en smart cities. Allerhande thema’s passeren de revue.

Een voorlopig overzicht van alle workshops, lezingen en kennis- en inspiratiesessies treft u hier aan. Inclusief een toelichting op de inhoud. Zo kunt u zich alvast oriënteren. Als u nu al vragen heeft, horen wij dat graag. Mogelijk kunnen wij ze meenemen in één van de workshops zodat we die nog meer op maat kunnen aanbieden. Uw vragen zien wij graag vóór 15 september 2017 tegemoet via een email aan officecom@casema.nl.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de marktdag. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. U kunt vast aangeven welke sessie(s) u van plan bent bij te wonen. Daarmee zit u nog nergens aan vast: op de dag zelf bepaalt u uw definitieve keuze. Deelname aan de marktdag is kosteloos.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Daniëlle Traa via officecom@casema.nl.