De concessie voor het eet-werkcafé in Leusden is verleend

Voor het exploiteren van een eetwerkcafé in het Huis van Leusden heeft de gemeente alle horecaondernemers uit Leusden uitgenodigd om deel te nemen aan een marktverkenning en via een pitch en dialooggesprekken een plan op te stellen voor de exploitatie. Een verwervingsteam heeft samen met IBMN het hele proces inmiddels succesvol doorlopen. Van de circa 55 uitgenodigde partijen waren er 8 op de marktconsultatie en hebben twee partijen uiteindelijk deelgenomen aan de pitch. De winnaar is Vincent Hoogendoorn van brasserie Eat en Meet. Hij is op 1 juli gestart op de huidige locatie (Fokkerstraat 16).
Vincent gaat vol enthousiasme aan de slag met het invullen van de kaders die zijn gesteld zoals het werken met medewerkers met een beperking en het gebruik van Fair Trade producten. Wij wensen Vincent en zijn team heel veel werkplezier en succes.

Op de foto’s de ondertekening van de concessie door wethouder Jan Overweg en Vincent Hoogendoorn en een foto van een deel van het verwervingsteam (v.l.n.r.: Vincent Hoogendoorn, Bianca van Eeden, Jan Overweg, Marcel de Jonge en Erik Vermeeren)